skip to main
|
skip to sidebar
Från spis till bord
lördag 21 maj 2011
En av de absolut bästa förrätterna: en insalata caprese på len, krämig, mjölkig buffelmozzarella och goda plommontomater, och så lite charkuterier till det.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Bra matbloggar
http://taffel.se
Bloggintresserade
Bloggarkiv
▼
2011
(21)
►
augusti
(1)
►
juli
(3)
►
juni
(4)
▼
maj
(7)
Sweet cravings
Löjrom och parma
En av de absolut bästa förrätterna: en insalata c...
Asado?
Tapas och entrecote
Kalv + tryffel = sant
Vägen till den perfekta köttbiten
►
april
(6)
Om mig
a
Visa hela min profil
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar